ERŐNLÉTI EDZÉSEk


FIGYELEM
AZ ERŐNLÉTI EDZÉSEK 2017. JÚNIUS 5-TŐL A NYÁRI IDŐSZAKRA VALÓ TEKINTETTEL SZÜNETELNEK. 
TERVEZETT INDULÁS: 2017. SZEPTEMBERTŐL

 

 

Felépített és funkcionált erőnléti edzésprogramunkkal a motorozás fizikai előfeltételét, az állóképesség megteremtését és ennek folyamatos szinten tartását biztosítjuk a terepmotorosok (motocross, enduro) és gyorsasági pályamotorosok számára.

Csoportos erőnléti edzések

Saját testsúlyos, és funkcionális, köredzésekből és csapattársas gyakorlatokból épül fel, ami kiemelten biztosítja a jobb teljesítmény elérést, hiszen „csapattársad ott van Veled és motivál végig”. Minden edzés egy alapos ízületi bemelegítéssel kezdődik, majd gimnasztika és végén nyújtással fejeződik be. 

Személyi erőnléti edzések

Teljes körűen és egyéni igényekre és lehetőségekre szabott edzéstervet állítunk össze, melynek végrehajtásában folyamatos segítséget nyújtunk. Az edzésterv alapja természetesen az, hogy megfelelő célokat tűzzünk ki közösen. Az ideális cél egyrészt reális, elérhető, másrészt pedig kellően motiváló hatású, hiszen ha nincs meghatározva pontosan, hogy mit miért teszünk, sokkal nehezebb lesz végigmenni a kijelölt úton.

Változatos és hatékony edzéseket tartunk, mely során a sporteszközök széles tárházát - kettlebell, TRX, medicinlabda, gumikötél, fitball, stb. - használjuk. Az egyén célkitűzésén túl ügyelünk arra is, hogy az edzéseket kellő rendszerességgel és intenzitással végezzük. Segítünk átlendülni az esetleges holtpontokon, fenntartani és erősíteni motiváltságot és lelkesedést.

Az első edzés mindenkinek ingyenes!

                                                                                                                                              A feltüntetett árak forintban értendőek, amellyek tartalmazzák az ÁFA-t!

 

FIGYELEM
AZ ERŐNLÉTI EDZÉSEK 2017. JÚNIUS 5-TŐL A NYÁRI IDŐSZAKRA VALÓ TEKINTETTEL SZÜNETELNEK. 
TERVEZETT INDULÁS: 2017. SZEPTEMBERTŐL


 

 

 

 

További KÉPEK AZ EDZÉSekRŐL: IDE KATTINTVA NÉZHETED MEG >>>

 

Felmerülő kérdés esetén írj az info@motomarvel.com email címre, vagy hívd a 06 20 428 51 51-es számot!

Várunk mindenkit edzeni!