mmgdfamily.jpg

DEKORÁLD VELÜNK MOTOROD, QUADOD! -
Magyarországon először a nagyvilág gyári motocross és quad csapatainak versenyzői által használt prémium kategóriás alapanyagból gyártott dekor matricák.


Rendelj Motomarvel Graphic Design prémium minőségű, egyedi tervezésű matricaszetteket, startszámokat, logómatricákat, különálló matricákat cross-, enduromotorodra vagy quadodra!

 

MIT KAPSZ A HA A MATRICA PROJEKTED MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ MINKET VÁLASZTASZ? 

- Magyarországon egyedülálló világszínvonalú minőség
- A gyártás során felhasznált alapanyagot használják a gyári csapatok versenyzői a világbajnokságokon és a tengerentúlon is: crossmotorok, enduromotorok, quadok dekorálásához
- A Te igényed szerint 100%-ban testre szabható grafika
- szín & méretpontos matricaszett
- gyors gyártási, szállítási idő
- testre szabható grafika
- tükörfényű, extra ragyogó matricák
- UV álló, színtartó anyag: motorok, quadok külső felületének magas fokú védelme
- A matrica légcsatornás kialakításának köszönhetően biztosított a buborékmentes, könnyed felhelyezés
- prémium minőség
- Laminált technológiával történő előállítása révén vastagabb, strapabíróbb, kitűnően ellenáll a külső erőhatásoknak (homok, sár, dörzsölések)

 

motomarvelimage.jpg

MIT BIZTOSÍTUNK A VÁSÁRLÁSI FOLYAMAT SORÁN?

elegedettsegigarancia.jpg

- Gyors gyártási idő
- Megbízható, korrekt kommunikáció
- Gyártási-garancia: Saját okból történő gyártási/anyag hiba esetén a legyártott matricákra 100%-os garanciát és cserélt vállalunk. Kifogás és magyarázkodás nélkül visszaküldheted a hibás matrica elemet és 1 héten belül kicseréljük! 

 

 

MOTOMARVEL GRAPHIC DESIGN MATRICASZETT TULAJDONOSOK MONDTÁK
 

"A munkáról csak annyit mondanék, hogy profi munkát végeztek nagyon korrekt időkereten belül, és 1 rossz szavam sem lehet rá! Nagyon megvagyok elégedve és biztosan Önökhöz fogok fordulni legközelebb is!"

"Szeretném leszögezni nagyon elégedett vagyok a munkátokkal! A kapcsolatfelvétel pillanatától fogva, a matricatervezés, megértés, a kommunikáció, a matrica minősége kiemelkedő! Nagyon csodás lett az én kis motorom! Egyszóval nagyon szépen köszönöm a fenomenális matricát és a részletes munkát az egész Motomarvel-nek!"

"Nagyon köszönöm a dekorszettet Motomarvel! Gyors és tökéletes munka!"

"Hasznos volt a matrica felragasztásához mellékelt leírás. A felnicsíktól féltem, hogy nehéz lesz, túl fog nyúlni vagy éppen nem fog összeérni, de kellemesen csalódtam! Egyszerű volt felrakni és brutál pontos a méret, pontosan összeért a két vége. Tapintásra is minőségi, maximálisan meg vagyok elégedve mindennel, legközelebb is Tőletek rendelek. Hajrá Motomarvel!"

"Ha lesz másik motorom mindenképpen Veletek fogok csináltatni matricát. De akkor mar egész szettet fogok! Nem ismerek még egy ilyen céget, akik ennyire foglalkoznak a Vevőkkel, mint Ti és hogy ennyire a kedvükbe járnának! Köszönöm, hogy az Én motoromról is tettetek fel képeket!
Nagyon jól esett! A Motomarveles matricát a sisakomra helyeztem fel. "

 

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérésed elküldéséhez kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és kattints az 'AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE' gombra.

NÉV *
NÉV
Ebben a formátumban kérjük megadni: 1996, 2010 stb.
Ebben a formátumban kérjük megadni: KAWASAKI KX250F, YAMAHA YZ250 stb.