Elárultuk a bitport.hu info és tech hírportálnak, hogy a motocrossra, mint 'hagyományos' technikai sportra, hogyan építettünk digitális eszközökkel 2,5 év alatt modern, 21. századi vállalkozást.

2017. AUGUSZTUS

Az interjúban a Motomarvel motocross iskola alapítói Nátó Ildikó és Nátó Csaba mesélnek: a kezdetekről arról, hogy hogyan hozták létre a Motomarvel márka alapköveit, a jelenről és a jövőbeli tervekről.

Az interjú előzménye: Tavasszal a Motomarvel Motocross Iskolát is beválogatták a Telekom és Forbes Magyarország 'Hello Biznisz' programsorozatába. A program során arról adtunk interjút, hogy a mai világban elérhető online digitális eszközök alkalmazása mekkora szerepet játszik egy cég életében, fejlesztésében.

Azt, hogy kettő év leforgása alatt idáig eljuthattunk és itt lehetünk nélkületek, továbbá a tanítványaink és partnereink, támogatóink nélkül nem jöhetett volna létre! Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában valaha is támogatott, bátorított és segített Minket az eddigi utunkon!

motomarvel_Junior.jpg

Interjú az Origo.hu hírportának

Stein Bence tanítványunk és Nátó Csaba oktatónk interjút adott Komárom-Esztergom megye napilapjának és legolvasottabb online hír- szolgáltató- és szórakoztató portáljának

2017. JÚNIUS

Egy remek cikk Stein Bence #684 motoros tanítványunkról Komárom-Esztergom megye napilapjában a 24 ÓRA-ban. A cikkben Nátó Csaba motocross oktatónk is nyilatkozik a lapnak. Bence másfél éve vesz részt csoportos motocross képzéseinken. Nagyon büszkék vagyunk a kitartó és szorgalmas munkájára és az eddig elért sikereire, eredményeire! 

A Kemma.hu - megjelent online cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Országos motokrosszversenyeken indul a tarjáni tehetség

A mindösszesen 16 éves Stein Bence, a tarjáni Gerecse Motor Sportegyesület fiatal versenyzője 2015-ben ismerkedett meg először a moto­krosszal, endurokrosszal, mára pedig országos bajnokságokon is részt vesz. A Tarjánban élő fiatal elmondása szerint folyamatosan fejlődnie kell, így igyekszik mindig a maximumot kihozni magából.

Stein Bence Szombathelyen tanul, a Herman Ottó Szakképző Iskola és Kollégiumba jár, most fogja befejezni a 10. évfolyamot. Erdészeti és vadgazdálkodási szakon tanul, ha végez, technikusi végzettséget fog szerezni és erdészként szeretne elhelyezkedni.

A fiatal fiú egy évvel ezelőtt kezdte meg a komolyabb technikai felkészülést és 2016 márciusában vett részt először a közép-magyarországi Motomarvel Motocross Iskola gyakorlati képzésein, majd egy hónappal később már motokrossz versenyen indult a foktő-kalocsai pályán.

Pár hónappal később részt vett élete első endurokrossz versenyén is, a Heves megyében található visontai motokrossz pályán. Ezen az országos versenyen akkor a hatodik helyen zárt.

– Célom a folyamatos fejlődés, hogy versenyről versenyre egyre előrébb léphessek. Motivál a maximális támogatás, amit a szüleimtől kapok, illetve a pozitív megerősítések is segítenek az edzőm, Nátó Csaba részéről. Nagyon izgalmas, hogy versenyről versenyre láthatom a saját fejlődésemet! – meséli Bence.

A fiatal tehetség úgy véli, ez a sportág azoknak való, akikben van elég bátorság és adrenalin, hiszen sokszor az embernek saját démonait kell legyőznie, már akár egy-egy edzésen is. Arra a kérdésre, hogy mit szeret a legjobban, ebben a sportban, így felelt lapunknak:

– A rajt előtti hatalmas adrenalint, a szabadságot, amikor csak én vagyok és a motor. Emellett nagyon jó valahová tartozni, sok új emberrel ismerkedtem meg a motorsport által.

– Bencét szorgalmas, tehetséges versenyzőnek tartom. Nagy lehetőséget látok benne, úgy gondolom, kitartása és céltudatos magatartása miatt sok mai fiatal példaképe lehetne. Biztos vagyok benne, ha továbbra is ilyen elszántan küzd a kitűzött céljaiért, a technikai sportágban szép sikereket érhet el a jövőben is – fogalmazott edzője, Nátó Csaba.

Az Origo.hu adtunk interjút

2017. JÚNIUS

Véget ért a magyar Telekom és a Forbes Magyarország hazai KKV-nak szóló magyarországi programsorozata.

Nyertes pályázatunk alapján cégünk is részt vett a szakmai inkubátor-programban. Nátó Ildikó a Motomarvel Motocross Iskola és a Motomarvel Graphic Design Motormatrica & Quad matrica üzletágaink társalapítója Magyarország egyik legnagyobb online hírportáljának, az ORIGO.hu adott interjút a Magyar Telekom rendezvényein szerzett tapasztalatairól, továbbá mesélt arról, hogy a cég miért jelentkezett a programsorozatra.

natoildiko_origo.jpg

Interjú az Origo.hu hírportának

A hazai kisvállalkozásokat segítő programot indított a Magyar Telekom.

Hús-vér vállalkozókkal találkozhattak

"Mi azért jöttünk létre, mert a szeretnénk emelni a motokrossz sportág színvonalát az országban. Olyanokat szeretnénk támogatni, akik ebben a sportban benne vannak már, de azért szeretnének még tanulni és fejlődni" - kezdi Nátó Ildikó, aki a Moto-Marvel Kft-vel látogatott el a Hello Bizniszre. Azt mondja, hogy a motokrossz a nyolcvanas és kilencvenes években egy kifejezetten népszerű sportág volt. Egy versenyen nem ritkán 200-an is elindultak és 7-8 ezer ember is elment megnézni egy-egy versenyt.

"A mi kis vállalkozásunk egy kis családi vállalkozásból fejlődött ki. A férjem édesapja, Nátó János, híres versenyző volt. Szóval megvolt egy komoly know-how a családban, meg kapcsolatok, ismertség - minden adott volt" - mondja Ildikó. A kis vállalkozásban nem csak oktatással, de motorok, quadok dekorálásával is foglalkoznak. "Úgy hívjuk, hogy stílusos terepmotor és quad védelem" - a prémium minőségű matricák ugyanis megvédik a motorok műanyag részét, az idomokat.

Ildikó azt mondja, hogy főleg ez utóbbi üzletágukkal kapcsolatban volt nagyon sok kérdésük, ezért is jött el a Műhelybe. "A marketing workshop nagyon inspiráló volt. Tetszett, hogy találkozhattunk hús-vér vállalkozókkal, valódi esettanulmányokkal. Jó volt látni azt, hogyan érték el a saját maguk sikereit és azt, hogy mennyi tehetséges vállalkozó van Magyarországon. Tetszett, ahogyan összefogták ezt a kis közösséget" - meséli lelkesen Ildikó hozzátéve, hogy nagyon fontos az is, hogy egymástól is tudnak tanulni.

Motomarvel a magyar Telekom Hello Biznisz programjában

2017. MÁJUS

Nagyon boldogok és büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt hónapban beadott pályázatunk alapján cégünket beválogatták a Telekom és Forbes Magyarország 'Hello Biznisz műhely' hazai KKV-nak szóló magyarországi programsorozatába. Az első kettő workshop már lezajlott. Izgatottan és örömmel várjuk a többi műhelymunkát és azt, hogy a szakértőktől megszerezett tudást a gyakorlatban is alkalmazhassuk! ;)