domoszlokepzes2.jpg

SPORTOLJ ÉS TANULJ NÁLUNK!
Ha szereted a motorozást és szeretnél egy jó közösséghez tartozni, akkor csatlakozz a Marvelesekhez! Szeretettel várunk Téged is 2017.11.12-én vasárnap újra a domoszlói motocross pályán juniorok és felnőttek részére szóló Motomarvel Csoportos Motocross Képzésünkön.

FIGYELEM!
A képzéseinken való részvétel csak saját motorral és védőfelszereléssel lehetséges.

Kérjük, hogy amennyiben szeretnél részt venni a képzésünkön, előzetesen regisztrálj be az alábbiakban. Az előzetes regisztráció kötelezettséggel nem jár, csak a szervezők dolgát könnyíted meg. Köszönjük!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ A KÉPZÉSRE (KÖTELEZŐ)

Név *
Név


ÉRKEZÉS: 9:30-tól
KEZDÉS: 10:00
KÉPZÉS HELYSZÍNE: Domoszló Motocross Pálya
GPS koordináták: 47.809259, 20.132388
a térképen bejelölve: https://goo.gl/maps/etFmUKHMt5L2
KÉPZÉST VEZETI: Nátó Csaba

A csoportos képzéseken történő részvétel díja az első alkalommal mindig mindenkinek bruttó 3500 Ft. (1 alkalom alatt azt értjük, hogy a képzés időtartama több órás szervezett tréninget foglal magába.) 

További árainkat az alábbi linken tekinthetitek meg: http://www.motomarvel.com/gyakorlati-motoros-edzesek/ Az árak nem tartalmazzák, a képzés helyszínéül szolgáló pálya bérlésének díját - ez az összeg pályánként eltérő nagyságrendileg kb.1000 Ft (kismotor) és 3000 Ft között mozog. További kérdés esetén írj az info@motomarvel.com címre vagy hívd a +36 20 428 51 51 telefonszámot.

Szeretettel várunk!
MOTOMARVEL csapata

www.motomarvel.com
MOTOROZZ VELÜNK!
#motomarvel #motocrossiskola #motokrossz #motokrosszképzés#crossmotorosképzés #themotomarvel #motorosoktatás