RÓLUNK


A Motomarvel Motocross Iskola alapoktól felépített oktatási programokat és szolgáltatásokat biztosít gyermek és felnőtt korú leendő, amatőr és profi terepmotorosok részére.

Tevékenységünk célja, hogy motocross képzési programjainkkal, szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk a hazai motorsport eredményes fejlődéséhez, színvonalának növeléséhez és sok száz magyar terepmotoros számára elérhetővé tegyük a biztos szakmai, elméleti és gyakorlati tudást, mely hosszútávon ezt a folyamatot lehetővé teszi, továbbá belföldi megmérettetések során növeli a megfelelően felkészült résztvevők számát és a nemzetközi versenyeken erősíti a megjelenő magyar versenyzők arányát.

Küldetésünk, hogy a hazai motoros társadalom tagjaival együtt, közösen olyan nagyszerű dolgokat hozzunk létre, melyek a jövőben fejlesztik és megsokszorozzák a mai magyar, gyermek/felnőtt amatőr és profi versenyzők számát és lehetőség nyílik arra, hogy maga az off-road sportág Magyarországon szélesebb körben is ismertté válik.

Az, hogy ebben a sportágban valaki eredményes és kiemelkedő sportoló legyen, nem egy esemény, hanem egy hosszantartó folyamat, mely rengeteg kitartást, szorgalmat és áldozatot igényel. A siker egyik legfontosabb tényezője, hogy a sport alapjait a kezdetektől egy tapasztalt és megfelelő tudással rendelkező oktatótól sajátítsuk el.

A Motomarvel Motocross Iskola eredete

Történetünk egészen visszanyúlik Magyarország 1960-as éveire, amikor családunk legidősebb tagja, Nátó János elkezdett motorozni az Újpesti Dózsa színei alatt. Később a budapesti Honvéd Sportegyesületben versenyzett, majd 1980-tól több mint 10 éven keresztül, erőnléti és motoros edzéseket tartott. Nátó János által a több évtizedek alatt elért hazai és nemzetközi sikerek példájára, a család két fiatalabb tagja Nátó Krisztián és Nátó Csaba is 20 éven keresztül versenyzőként szerepelt a magyar motocross világában. A motocross arra tanította meg mind két generációt, hogy az élet minden területén fegyelmezetten, céltudatosan és szorgalmasan kell dolgozniuk ahhoz, hogy elérjék álmaikat és kitűzött céljaikat. Ezt a fél évszázados tapasztalatot és tudást ötvözi a MOTOMARVEL.

A Motomarvel Motocross Iskola napjainkban

Az iskola megálmodója a család legfiatalabb tagja, Nátó Csaba volt. Csaba versenyzői pályafutásának befejezése után, pár év múlva 2014-ben alapította az iskolát.  

A motocross képzések 2015 tavaszán kezdődtek meg és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mára a Motomarvel közép-magyarországi régió egyik legnagyobb, hivatalosan működő motocross iskolájává nőtte ki magát. 2 év alatt az iskola indulása óta, már több mint 110 gyermek és felnőtt motoros vett részt a képzéseken és jelenleg 45 állandó tagot tudhat magáénak.