10 tény, amiről biztosan felismersz egy cross/enduro motorost

ÍRTA | Nátó Ildikó - Motomarvel társalapítója

 

Az elmúlt években munkánk alkalmával, szerencsénk volt megismerkedni közelről több száz magyarországi terepmotorossal. Igazán kedves, jókedvű és szenvedélyes emberek, mindannyian mondhatni egy 'nagy motoros család tagjai'. De ha egy kicsit jobban szemügyre vesszük őket, akkor az alábbi 10 tény általában valahogy mindig igaznak bizonyul. Egy biztos, amit Mi is tapasztaltunk, hogy Magyarország egy sokkal boldogabb hely a világban, mert ezek a motorosok, emberek, idősek, fiatalok, szülők, gyerekek itt élnek Velünk! Neked hány motoros barátod, ismerősöd van?    

10_teny.jpg

1.       Motoros profil kép.

A közösségi oldalaira, levelezőkben, chat programokban vagy internetes játékoknál, biztosan egy motoros képet tölt fel magáról.

2.       Ő a motorozásba (is) fektet.

A havi bevételének jelentős részét motoros kiegészítőkre, benzinre, olajra, alkatrészekre, ruházatra stb. költi.

3.       Soha nem állapodik meg, mindig keresi az igazit.

1-3 évente eladja vagy elcseréli a hőn szeretet aktuális motort, hogy minden típust kipróbálhasson.

4.       Barátságos, közvetlen figura.

Általában nagyon nyitott, barátkozó szellemű, jókedvű és szenvedélyes ember.

5.       Mindig számíthatsz Rá.

Ha motorozásról, szerelésről, motoros cucc beszerzéséről vagy a crosspályán való lazulásról van szó, mindig számíthatsz rá, hogy elkísér vagy segít Neked.

6.       Limitált a szabadideje.

A hétvégéit, szabadidejének túlnyomó részét biztos, valamelyik motocross pályán vagy endurozással tölti.

7.       Folyamatosan keresi a kihívásokat.

A motorozás, arra bátorítja, hogy nem csak a crosspályán/terepen, de az élet minden területén keresi az újabbnál- újabb kihívásokat. Rendszerint más extrém helyzetekben is jól érzi magát.

8.        Meri élvezni az életet.

Számára az élet nem a reggeltől-estig tartó mókuskereket jelenti, hanem sokkal inkább egy szabad és élvezhető életet él.

9.       Szeret storyzni és tud is, mert van miről.  

Szereti elmesélni azt a rengeteg élményt és kalandot, amivel élete során találkozik.

10.   Továbbadja.

Ha már van családja, szívesen továbbadja gyermekeinek a motorozás adta örömöket és ha van lehetősége, arra bíztatja a fiatalokat, hogy ezt a sportot válasszák. 

Ha tetszett a cikk oszd meg motoros barátaiddal és sporttársaiddal! Kövesd a Motomarvel facebook oldalát és iratkozz fel a hírlevelünkre, melyben hasznos szakmai cikkeket, tanácsokat olvashatsz. A linkre kattintva tudsz feliratkozni hírlevelünkre: http://bit.ly/2bRlmwk