"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt."

Szeretnénk Nektek bemutatni stratégiai partnerünket Kiss Andreát, Andi csapatunkkal együttműködve személyi edzői & életmód tanácsadói szaktudásával támogat Titeket a profi és szakszerű felkészülésben.

Andit kiskora óta foglalkoztatja az egészségtudatos táplálkozás és a vele együtt járó mozgás.
Az IWI-nél (International Wellness Institue) szerzett Fitness Instruktori képesítést.
Személyi edzői tevékenysége mellett, több mint 2 éven keresztül fitness modellként is jelen volt a sport világában.

Nap mint nap, azon dolgozik, hogy az egészségtudatos életmód összetevőit - edzés, étkezés, gondolkozásmód - hatékonyan és eredményekkel megtöltve adhassa át vendégei számára. 

Küldetése, hogy folyamatosan végigkísérje, támogassa és segítse jelenlegi és jövőbeli vendégeit az általuk kitűzött célok eléréséében, legyen az: fogyás, megfelelő/egészséges étrend kialakítása, izomtömeg növelés, szálkásítás, állóképesség illetve erő-állóképesség fejlesztése.

                                                                                  Kiss Andrea - Személyi Edző & Életmód Tanácsadó

 

Amennyiben betöltötted 14. életévedet és szeretnél Andinál részt venni egy személyi edzésen az alábbi elérhetőségek valamelyikén keresheted meg:

      E-mail   |  andreakissfit@gmail.com
 Facebook   | Kiss Andrea (https://www.facebook.com/pages/Kiss-Andrea/325807014293773)
      Telefon | +36 30 649 84 64
 
Jelenleg Budapesten az Árpád-hídnál található Center Fitness és Mozgásstúdió edzőtermében (www.center-fitness.hu) tart személyi edzést. Szolgáltatása egy teljes 1 órás edzést és emellett egy személyre szabott 4 hetes étrendet foglal magába. 

A bejelentkezés során mindenképp jelezd Andinak, hogy a Motomarvel által értesültél tevékenységéről, így kedvezményes áron tudod igénybe venni szolgáltatását!