hungaroringkepzes.jpg

Az első idei szeptemberi alkalom nagy sikerű folytatásaként a Hungaroring Motoros Akadémiával együttműködve idén másodszor 2015. november 8-án (vasárnap) ismét egy egész napos elméleti & gyakorlati crossmotoros alapképzést* tartunk a Hungaroringen!

A Hungaroring Motoros Akadémia több éves működése során mindig arra törekedett, hogy szakszerű motoros képzéseivel hozzájáruljon a magyarországi motoros kultúra fejlődéséhez és emellett lehetőséget adjon a motorosoknak a biztonságos közúti és terepen történő közlekedés elsajátításához.

Ezt a munkát és folyamatot erősítve a Motomarvel és a Hungaroring Motoros Akadémia partnerségi viszony keretében közösen dolgozik azon, hogy tevékenységével hatékonyan hozzájáruljon a hazai terepmotoros társadalom tudásának fejlesztéséhez és a terepen történő biztonságos motorozás megteremtéséhez.

Közös küldetésünk és célunk, hogy az off-road motorosok számára átadjuk és elérhetővé tegyük azt a tudásbázist, mely elősegíti a motorkezeléshez elengedetlen technikai ismereteikben való fejlődést és magabiztosságot.

KÉPZÉS RÉSZLETES PROGRAMJA

OKTATÁST VEZETI
Nátó Csaba - Vezető Motocross Tréner

 

 

 

 

 

 

 •   9:30 – 10:00  Találkozó a Hungaroring bejáratánál/Érkezés
 • 10:00 – 11:45  Workshop alapú elméleti oktatás a Tanpálya oktató termében
 • 11:45 – 12:00  Átmenetel a gyakorló pályára/ Hungaroring régi cross pályájára
 • 12:00 – 13:30  'Alapképzés' a gyakorlópályán és a crosspályán: Bójákkal kialakított pályarészen alapok, motorkezelési technikák elsajátítása, gyakorlása
 • 13:30 – 14:00  EBÉD SZÜNET
 • 14:00 – 14:15  Átmenetel az erdős pályára
 • 14:15 – 15:45  'Alapképzés' a Hungaroring belső erdős területein: Erdős pályarészen technikák gyakorlása, erdős pályaszakaszok
 • 16:00 – 16:30  Összegzés, Nap tanulságainak összefoglalása

FIGYELEM! A KÉPZÉSRE TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! RÉSZLETEKET LÁSD A DÍJAK SZEKCIÓ ALATT!

TANFOLYAMON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL ELŐFELTÉTELE

 • Saját vagy bérelt motor
 • A képzésen csak 7 éven felüliek vehetnek részt, amennyiben a gyermek 18 éven aluli, szülői beleegyezési és felelősség vállalási nyilatkozat kitöltése kötelező

KÉPZÉS HELYSZÍNEI ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEI

Az elméleti oktatás a Tanpálya erre a célra biztosított oktató termében történik. Az elméleti tanfolyam, a hatékonyabb tanulás érdekében tartalmazz egy elméleti kézikönyvet is!

A gyakorlati képzések első helyszínei: a Hungaroring kiépített földpályás gyakorló területe és régi cross pályás területei. Az sem jelent akadályt, amennyiben nem rendelkezel saját motorral és mégis szeretnél részt venni képzésünkön! Lehetőséged van a tanfolyam idejére limitált számban Yamaha XT 125-s típusú motor bérlésére.

KÉPEK A KÉPZÉS IDEJÉRE BÉRELHETŐ MOTORRÓL (YAMAHA XT 125)
(Forrás - Hungaroring Motoros Akadémia)

DÍJAK*
Fontos!
A képzésre történő jelentkezés ill. a motorbérlés igényének jelzése előzetes regisztrációhoz kötött! A jelentkezést és a regisztrációt az alábbi gombra kattintva elérhető online űrlap kitöltésével tudod megtenni:

TELJES NAPOS ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI ALAPKÉPZÉS DÍJA

 • Bruttó 25.000 Ft / FŐ / NAP

Mit tartalmaz az ár?

 • Az ár tartalmazza az elméleti oktatást és az elméleti kézikönyvet.
 • Továbbá a gyakorlati motocross alapképzést:
  • a Hungaroring gyakorló földpályás,
  • régi cross pályás és
  • belső erdős területein.
 • Mindemellett érkezéskor vendégünk vagy egy finom kávéra és 10 dkg pogácsára, majd az ebéd ideje alatt egy gyros-os ciabatta szendvicsre.

DÍJAZZUK HŰSÉGEDET!
A tanfolyam árából %-os kedvezményt biztosítunk, azon motorosok/személyek részére, akik korábban már igénybe vették a Motomarvel vagy a Hungaroring Motoros Akadémia szolgáltatásait, ill. jelenleg is ügyfelei a két cég közül valamelyiknek! (A kedvezmény csak a tanfolyam díjából kerül levonásra, a motorbérlésre nem vonatkozik!)


MOTORBÉRLÉS** DÍJA

 • Bruttó 12.700 Ft / MOTOR / NAP
  (**Limitált számú motor bérlésére van lehetőség, így a regisztrációt követően kapcsolattartónk tudja jóváhagyni a motorbérlés kérelmét)

(*A képzésre nem használhatók fel az eddigi Motomarvel nyereményjátékokban nyert jegyek és bérletek, emellett a Motomarvel támogatási programban résztvevő motorosok részére ez a képzés nem vehető igénybe térítésmentesen.)


ITT A HELYED! TANULD MEG VELÜNK A HELYES MOTORKEZELÉSI TECHNIKÁKAT!

Kövesd facebook oldalunkon külön, erre a képzésre létrehozott eseményünket:
https://www.facebook.com/events/980216445364007/

A fentiek mellett nézd meg korábbi képzésünk

beharangozó videóját:https://www.youtube.com/watch?v=VbCAbWzC_54

fotóit: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.713658815435093.1073741843.434817786652532&type=3

Együttműködő partnerünk: Hungaroring Motoros Akadémia (http://uralomamotorom.hu/)
Felmerülő kérdés esetén keress Minket elérhetőségeinken:
www.motomarvel.com
info@motomarvel.com
+36 20 428 51 51