4 NAPOS ELMÉLETI & GYAKORLATI MOTOCROSS TÁBOR GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK, KÉT HELYSZÍNEN A NYÁREGYHÁZI ÉS A TÁPIÓBICSKEI MOTOCROSS PÁLYÁN 2016. JÚLIUS 28. ÉS JÚLIUS 31. KÖZÖTT A MOTOMARVEL SZERVEZÉSÉBEN!

2016. július 28-án (csütörtök) és 29-én (péntek) a nyáregyházi motocross pályán és 2016. július 30-án (szombat) és 31-én (vasárnap) a tápióbicskei motocross pályán négy egymás utáni napon teljes napos szervezett, az adott pályára és technikáira elméleti és gyakorlati csoportos motocross képzést tartunk egy jó hangulatú motocross tábor keretében.

TÁBOR ELŐZETES PROGRAMTERVEZETE
(A részletes időrendi programtervezet hamarosan!)

KÉPZÉST VEZETI
NÁTÓ CSABA
Alapító, Vezető motocross tréner - Motomarvel

Nátó Csaba a Motomarvel vezetője és megálmodója, a crossmotoros berkekben közismert 'Nátó család' legfiatalabb tagja, aki több mint 10 éven keresztül versenyszerűen crossozott és számos kiemelkedő eredménye mellett 2006-ban Magyar Bajnok volt. Jelenlegi tevékenységével és munkásságával egyik legfőbb célja, hogy átadhassa azt a rengeteg elméleti és gyakarlati tudást, értéket és szakami tapasztalatot a sportág hazai versenyzői, amatőr, hobbi és kezdő szinten lévő motorosainak, amit elsajátított versenyzéssel eltöltött évei alatt. Ezáltal hozzájárulva a hazai motorsport eredményes fejlődéséhez és a terepmotorosok magas színvonalon történő oktatásához.

 

 

 

2016. július 28. (csütörtök) - Nyáregyháza motocross pálya
1. NAP | TÁBOR ELSŐ HELYSZÍNÉNEK 1. & MEGNYITÓ NAPJA

2016. július 29. (péntek) - Nyáregyháza motocross pálya
2. NAP | TÁBOR MÁSODIK HELYSZÍNÉNEK 2. & ZÁRÓ NAPJA

------------------------- NAP VÉGÉN ÁTKÖLTÖZÉS A TÁBOR 2. HELYSZÍNÉRE A TÁPIÓBICSKEI MOTOCROSS PÁLYÁRA -------------------------

2016. július 30. (szombat) - Tápióbicske motocross pálya
3. NAP | TÁBOR MÁSODIK HELYSZÍNÉNEK 1. & MEGNYITÓ NAPJA

2016. július 31. (vasárnap) - Tápióbicske motocross pálya
4. NAP | TÁBOR MÁSODIK HELYSZÍNÉNEK 2. & ZÁRÓ NAPJA

 

FIGYELEM! A TÁBORRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! RÉSZLETEKET LÁSD A DÍJAK SZEKCIÓ ALATT!

A TÁBORBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL ELŐFELTÉTELEI

 • A táborban történő részvétel csak saját motorral lehetséges és a szükséges védőfelszerelésekkel
 • A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt - A regisztráció során felelősség vállalási nyilatkozatot szükséges kitölteni és aláírni mindenkinek
 • A képzésen csak 6 éven felüliek vehetnek részt, amennyiben a gyermek 18 éven aluli, szülői beleegyezési és felelősség vállalási nyilatkozat kitöltése kötelező

TÁBOR HELYSZÍNEI

2016. július 28-án (csütörtök) és 29-én (péntek) a nyáregyházi motocross pálya

Cím: http://bit.ly/29owKjs
GPS: 47.248766,19.476056

2016. július 30-án (szombat) és 31-én (vasárnap) a tápióbicskei motocross pálya

Cím: 2764 Tápióbicske, Sági út
GPS: GPS: 47.382563, 19.658842

 

TÁBORNAPOKON TÖRTÉNŐ KÉPZÉS NAPIDÍJAI

 • GYEREKEKNEK
  RÉSZVÉTEL 85 CMM VAGY AZ ALATTI MOTORRAL
  Bruttó 6.700 Ft / MOTOR / NAP
 • FELNŐTTEKNEK
  RÉSZVÉTEL 85 CMM FELETTI MOTORRAL
  Bruttó 8.700 Ft / MOTOR / NAP

BÓNUSZ - MÁR 4 FŐTŐL A TANFOLYAMDÍJBÓL CSOPORTOS KEDVEZMÉNYT* ADUNK!
HA 4-EN JÖTTÖK A 4. MOTOROS TÉRÍTÉSMENTESEN VEHET RÉSZT A TÁBORNAPOKON, CSAK A PÁLYABÉRLÉS NAPIDÍJÁT SZÜKSÉGES KIFIZETNIE!
*(VEGYESEN GYERMEK ÉS FELNŐTT CSOPORTOK NEM ALKOTHATÓK!) 

A táborra való jelentkezés és a részvétel megerősítésének előfeltétele az alábbi gombra kattintva elérhető regisztrációs űrlap kitöltése és a regisztrációt követő kapcsolatfelvétel után a helyedet bebiztosító előleg kifizetése.

1 vagy 2 NAPOS RÉSZVÉTEL ESETÉN
  >> attól függően, hogy gyermek vagy felnőtt motoros vagy és 1 ill. 2 napon veszel részt a tábor teljes díjából bruttó 6.700 Ft/8.700 Ft a helyedet bebiztosító és lefoglaló előleg átutalása szükséges cégünk a Moto-Marvel Kft. bankszámlájára vagy készpénzben történő rendezése. Az előlegről kiállított számla a regisztrációs űrlapon megadott címre kerül postázásra.

3 vagy 4 NAPOS RÉSZVÉTEL ESETÉN
>> attól függően, hogy gyermek vagy felnőtt motoros vagy és 3 ill. 4 napon veszel részt a tábor teljes díjából bruttó 13.400 Ft/17.400 Ft a helyedet bebiztosító és lefoglaló előleg átutalása szükséges cégünk a Moto-Marvel Kft. bankszámlájára vagy készpénzben történő rendezése. Az előlegről kiállított számla a regisztrációs űrlapon megadott címre kerül postázásra.

A tábor teljes tanfolyamdíjából fennmaradó összeg kifizetésére a tábor helyszínein lesz lehetőséged készpénzben.

Amennyiben a regisztrációt és a visszaigazolt jóváhagyást követően 3 napon belül (még a tanfolyam megkezdését megelőzően) az előleg/foglaló átutalása nem történik meg, a jelentkezés törlésre kerül. Ha a szervező (Moto-Marvel Kft.) valamely okból kifolyólag lemondja a tanfolyamot, az előleg/foglaló visszatérítésre kerül. Továbbá, ha a résztvevő saját okból kifolyólag nem jelenik meg a képzésen, a Moto-Marvel Kft. nem téríti vissza a tanfolyamra befizetett előleg összegét.

Mit tartalmaz az ár?

 • Az ár tartalmazza az két helyszín első tábornapján az elméleti oktatást és az nyomtatott elméleti tananyagot
 • A gyakorlati motocross képzés árát
 • Pályabérlés díját (85 ccm alatti motorosoknak 1000 Ft, 85 ccm feletti motorosoknak 2000 Ft)
 • Belocsolt, előkészített pályák - mindkettő helyszínen
 • Ajándékutalványok/ajándékkuponok
 • Azok a motorosok, akik mind a 4 tábornapon részt vesznek ajándék motomarvel pólót kapnak
 • A tábornapokon készült fotó és videó anyagokat

DÍJAZZUK A HŰSÉGED, HA MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNK TAGJA VAGY: A tábornapok képzési díjából 10 % kedvezményt biztosítunk Neked, ha Motomarvel törzsvásárló vagy (A kedvezmény csak a tanfolyam díjából kerül levonásra, a pályabérlés díjára nem vonatkozik!)

EZ MÉG NEM MINDEN! HA JÖSSZ A TÁBORBA, AKKOR EBBEN IS RÉSZED LESZ:

 • A táborban résztvevők közül mindenki oklevelet/emléklapot és ajándékot kap. (attól függetlenül, hogy hány tábornapon vesz részt)
 • Visszamérjük és díjazzuk a fejlődésed! - A résztvevők táborban történő fejlődését, elért eredményeit (természetesen csak annak, akinek van kedve hozzá) egy kihelyezett eredményjelző táblán jelöljük/pontozzuk. A legjobban teljesítő motorosokat további ajándékokkal jutalmazzuk.
 • Mind kettő tábor helyszín utolsó és egyben második napján közös program

HA IGÉNYT TARTASZ RÁ A SZÁLLÁST IS ELINTÉZZÜK NEKED - EZT AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓS LAPON SZÜKSÉGES JELÖLNÖD!
A nyáregyházi és tápióbicskei pályánál: http://www.kincsemlovaspark.hu/
 

Kövesd facebook oldalunkon külön, erre a képzésre létrehozott eseményünket: https://www.facebook.com/events/302549056742947/


Felmerülő kérdés esetén keress Minket elérhetőségeinken:
www.motomarvel.com
info@motomarvel.com
+36 20 428 51 51