mmedzotabor2019.jpg

MOTOMARVEL TÉLI FELKÉSZÍTŐ EDZŐTÁBOR GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK 2019. FEBRUÁR 15. - 17. KÖZÖTT AZ ORSZÁG EGYIK LEGNÉPSZERŰBB EDZŐTÁBORÁBAN A LEGENDÁS MÚLTRA VISSZATEKINTŐ MÁTRAHÁZI EDZŐTÁBORBAN!

A tábort ajánlom terep-, gyorsasági motorosoknak; quadosoknak és mindenkinek, aki szeretné megalapozni a 2019-es szezonjának sikerét. Az edzőtábor során saját testsúlyos edzések; kondicionális-, súlyzós edzések, egyensúlyérzék/ügyességet fejlesztő gyakorlatok, mentális/teljesítő képességek fejlesztésére alkalmas feladatok segíti és támogatják, majd a sportolók felkészítését.

natocsaba.jpg

 

TÁBORT VEZETI
NÁTÓ CSABA

Motomarvel Alapítója, Vezető motocross tréner

Nátó Csaba a Motomarvel vezetője és megálmodója, a crossmotoros berkekben közismert 'Nátó család' legfiatalabb tagja, aki több mint 10 éven keresztül versenyszerűen crossozott és számos kiemelkedő eredménye mellett 2006-ban Magyar Bajnok volt. Jelenlegi tevékenységével és munkásságával egyik legfőbb célja, hogy átadhassa azt a rengeteg elméleti és gyakorlati tudást, értéket és szakmai tapasztalatot a sportág hazai versenyzői, amatőr, hobbi és kezdő szinten lévő motorosainak, amit elsajátított versenyzéssel, versenyzésre való felkészülésével eltöltött évei alatt. Ezáltal hozzájárulva a hazai motorsport eredményes fejlődéséhez és a terepmotorosok magas színvonalon történő oktatásához.

TÁBOR IDŐTARTAMA
2019. FEBRUÁR 15. (péntek) 16:00-tól - 2019. FEBRUÁR 17. (vasárnap) 16:00

A TÁBOR HELYSZÍNE
MÁTRAHÁZI EDZŐTÁBOR
3233 Mátraháza, Kékes-alja út 3.

Az edzőtábor nagyjából 700 méteres magasságban fekszik a Mátra hegyei között, mintegy 10 kilométerre Gyöngyös központjától, és mindössze 2 kilométerre Kékestetőtől, az ország legmagasabb csúcsától. Az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb edzőtábora, mely a sportolók rendelkezésére áll. (Fotók forrása: Mátraházi Edzőtábor)

A legendás Mátraházi Edzőtábor, közel 10 év után, egy komplex felújítást követően már 2 éve újra megnyitotta kapuit. A „magaslati edzőtábor” 1969-ben nyílt meg a Kékestetőre vezető út mellett. Az elmúlt évtizedekben több mint 20 sportág képviselői jártak rendszeresen Mátraházára. Az intézmény a magyar élsport fontos helyszíne volt évtizedeken át, világ- és olimpiai bajnokok, helyezettek sokasága készült fel sikeresen a táborban. A helyszín a magyar motokrossz történelmében is ikonikus jelentőségű: a magyar válogatott csapat is többször megfordult Mátraházán. A megújult komplexum gyönyörűen felújításra került, színvonalas és remek környezettet biztosít a tökéletes téli felkészüléshez. Megújulásának összefoglaló kisfilmjét az alábbi KÉPRE VAGY ERRE A LINKRE KATTINTVA tudjátok megnézni.  Az eredmény magáért beszél! 

RÖVIDEN A PROGRAMRÓL (RÉSZLETES PROGRAMTERVEZET HAMAROSAN!)
Az edzőtáborban tervezetten napi két alkalommal, az alábbi több típusú edzések lesznek:

  • Tornatermi,

  • Saját testsúlyos,

  • Súlyzós,

  • Kardio,

  • Egyensúlyérzéket/ügyességet fejlesztő gyakorlatok, feladatok

  • Társas gyakorlatok

Az időjárástól függően tervezünk kültéri edzést, futást is.
Egyéb: Jakuzziban és szauna-ban történő lazítás, pihenés is része az edzőtábornak
 

TÁBOR TELJES DÍJA

Azoknak, akik részt vesznek a foglalkozásokon:

- GYEREKEKNEK (18 ÉVEN ALUL): 38.620 Ft
- MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYPROGRAM TAGJAINAK 10% KEDVEZMÉNY: 34.760 Ft

- FELNŐTTEKNEK (18 ÉV FELETT): 39.500 Ft
- MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYPROGRAM TAGJAINAK 10% KEDVEZMÉNY: 35.550 Ft

DÍJAZOM A HŰSÉGED, HA MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM TAGJA VAGY: Az edzőtábor teljes képzési díjából 10 % kedvezményt biztosítok számodra.

MIT TARTALMAZ EZ AZ ÁR?
(FONTOS, HOGY EZEK AZ ÁRAK ATTÓL FÜGGŐEN CSÖKKENHETNEK, AHOGY AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPON JELÖLÖD, HOGY PL. CSAK EGY ÉJSZAKÁT TÖLTESZ A TÁBORBAN VAGY ESETLEG AZ ÉTKEZÉSI IGÉNYED NEM TERJED KI MINDENRE!)

  • Az ár tartalmazza a mátraházi edzőtáborban a szállást két éjszakára és 18 éven felülieknek a 440 Ft/éj idegenforgalmi adót

  • A gyakorlati foglalkozások, edzések, oktatások árát

  • A február 15-i napra (vacsora), 16-i napra (svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora menü rendszerben), 17-i napra (svédasztalos reggeli, ebéd menü rendszerben) - ez az alábbi online űrlapon jelölhető

  • A tábornapokon készült fotó és videó anyagokat

Azoknak a személyeknek, akik nem vesznek részt a foglalkozásokon, edzéseken (pl. csak kísérők, szülők) a tábor díja csak a szállást, idegenforgalmi adót és az étkezést tartalmazza. HA KÍSÉRŐKÉNT SZERETNÉL JÖNNI, KÉRJÜK KÜLÖN JELEZNI, A +36 70 278 89 52 TELEFONSZÁMON VAGY AZ INFO@MOTOMARVEL.COM E-MAIL CÍMEN ÉS MEGKÜLDÖM RÉSZEDRE A RÉSZVÉTELI DÍJAT.

A táborra való jelentkezés és a részvétel megerősítésének előfeltétele a fenti gombokra történő kattintást követően az online regisztrációs űrlap kitöltése. A regisztrációt követő kapcsolatfelvétel után a helyedet bebiztosító teljes tábordíj kifizetését átutalással tudod megtenni a MotoMarvel (Nátó Csaba). bankszámlájára. A tábordíj megfizetéséről kiállított számla a regisztrációs űrlapon megadott címre és névre kerül kiállításra.

Amennyiben a regisztrációt és a visszaigazolt jóváhagyást követően 3 napon belül a tábordíj átutalása nem történik meg, a jelentkezés törlésre kerül. FONTOS! AZ EDZŐTÁBOR 10 FŐS LÉTSZÁM FELETT KERÜL MEGTARTÁSRA! Ha a szervező (MotoMarvel) valamely okból kifolyólag lemondja a tanfolyamot, a tábordíj összege visszatérítésre kerül. Továbbá, ha a résztvevő saját okból kifolyólag nem jelenik meg a képzésen, a MotoMarvel nem téríti vissza a tanfolyamra befizetett összeget.

A jelentkezés a regisztráció során megadott személyes adataidat a MotoMarvel bizalmasan kezeli és az adataid védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el és megóvja a személyes adataidat. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

Kövesd a facebook oldalt külön, erre a képzésre létrehozott eseménynél:
https://www.facebook.com/events/325750818020419/


Nagy szeretettel várlak az edzőtáborban!
Felmerülő kérdés esetén keress az alábbi elérhetőségeken:
www.motomarvel.com
info@motomarvel.com
+36 70 278 89 52