• Ajkai Motocross & Enduro park (map)
  • 47.142227, 17.574888 Ajkarendek, Veszprem, Hungary 8447
  • Ajka, 8447
  • Hungary
dirtpark.jpg

2 NAPOS MOTOCROSS TÁBOR GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK, AJKÁN A MOTOCROSS & ENDURO PARK-BAN 2019. AUGUSZTUS 3-ÁN (szombat) ÉS AUGUSZTUS 4-ÉN (vasárnap) A MOTOMARVEL MOTOCROSS ISKOLA SZERVEZÉSÉBEN!

A tábort és a képzést vezeti: 
Nátó Csaba - Motomarvel társalapító, Motocross Tréner
Nátó Csaba a Motomarvel vezetője és megálmodója, a crossmotoros berkekben közismert 'Nátó család' legfiatalabb tagja, aki több mint 10 éven keresztül versenyszerűen crossozott és számos kiemelkedő eredménye mellett 2006-ban Magyar Bajnok volt. Jelenlegi tevékenységével és munkásságával egyik legfőbb célja, hogy átadhassa azt a rengeteg elméleti és gyakarlati tudást, értéket és szakami tapasztalatot a sportág hazai versenyzői, amatőr, hobbi és kezdő szinten lévő motorosainak, amit elsajátított versenyzéssel eltöltött évei alatt. Ezáltal hozzájárulva a hazai motorsport eredményes fejlődéséhez és a terepmotorosok magas színvonalon történő oktatásához.

A TÁBORBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL ELŐFELTÉTELEI
- A táborban történő részvétel csak saját motorral lehetséges és a szükséges védőfelszerelésekkel
- A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt - A regisztráció során felelősség vállalási nyilatkozatot szükséges kitölteni és aláírni mindenkinek
- A képzésen csak 5 éven felüliek vehetnek részt, amennyiben a gyermek 18 éven aluli, szülői/hozzátartozói jelenlét és szülői beleegyezési és felelősség vállalási nyilatkozat kitöltése kötelező.

NAGYON FONTOS, HOGY A TÁBORRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! A TÁBORNAPOKON RÉSZTVEVŐ MOTOROSOK LÉTSZÁMA LIMITÁLT, ÍGY A JELENTKEZÉSEKET IDŐRENDI SORRENDBEN TUDJUK BEFOGADNI. BIZTOSÍTSD BE A HELYED MINÉL ELŐBB!

MOTOCROSS TÁBOR GYAKORLATI KÉPZÉSÉNEK NAPIDÍJA,
PÁLYADÍJJAL ÉS LÉTESÍTMÉNYHASZNÁLATI DÍJJAL EGYÜTT ill. IGÉNY SZERINT SZÁLLÁSDÍJJAL EGYÜTT (annak, aki szeretné a Motocross & Enduro parkban tölteni az éjszakát lakóautóval vagy sátorban.)

   

  
   - GYEREKEKNEK - RÉSZVÉTEL 50, 65 CCM VAGY 85 CMM MOTORRAL
    > Normál ár: bruttó 10.000 Ft / MOTOR / NAP
    (Motocross & Enduro parkban való ott alvással együtt: bruttó 12.000 Ft / MOTOROS / NAP)
    

  - FELNŐTTEKNEK - RÉSZVÉTEL 125 CCM VAGY NAGYOBB MOTORRAL
    > Normál ár: bruttó 12.000 Ft / MOTOR / NAP
    (Motocross & Enduro parkban való ott alvással együtt: bruttó 14.000 Ft / MOTOROS / NAP)
   

 - MINDEN KÍSÉRŐKNEK, HOZZÁTARTOZÓKNAK, SZÜLŐKNEK LÉTESÍTMÉNYHASZNÁLATI DÍJ
 A Motocross & Enduro parkban tartózkodó minden személyeknek, szülőknek, hozzátartozóknak létesítményhasználati díjat szükséges fizetni. Ebbe ez tartozik bele: Motocross & Enduro park szociális épület (wc, öltöző, zuhanyzó, mosdó, mosogató),  korlátlan használata, és a hulladék kezelése.
    > Normál ár: bruttó 2.000 Ft / FŐ / NAP
   

Mit tartalmaznak az árak?

    > A gyakorlati motocross képzések árát
    > Pályabérlés díját  - Fő motocross pálya, enduro pálya korlátlan használata.
    > Motocross & Enduro park létesítményhasználat díját  - Motocross & Enduro park szociális épület (wc, öltöző, zuhanyzó, mosdó, mosogató), korlátlan használata, és a hulladék kezelése.
    > A tábornapokon készült fotó és videó anyagokat

A táborra való jelentkezés és a részvétel megerősítésének előfeltétele az alábbi regisztrációs űrlap kitöltése.

Az online jelentkezés a regisztráció során megadott személyes adataidat a Motomarvel bizalmasan kezeli és az adataid védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el és megóvja a személyes adataidat. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel. 

Név *
Név
Ezeken a napokon szeretnék részt venni *

Kövesd facebook oldalunkon külön, erre a képzésre létrehozott eseményünket: 
https://www.facebook.com/events/943406079145913/

Szeretettel várunk táborunkban!

Felmerülő kérdés esetén keress Minket elérhetőségeinken:
www.motomarvel.com
info@motomarvel.com
+36 70 278 89 52