• SIÓFOK-SÓSTÓI IFJÚSÁGI KEMPING (map)
  • Puszta-torony tér
  • Siófok, 8600
  • Hungary
motocrosstabor2017.jpg

4 NAPOS BALATONI NYÁRI MOTOCROSS TÁBOR GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK A MOTOMARVEL MOTOCROSS ISKOLA SZERVEZÉSÉBEN 2017. JÚLIUS 27. ÉS JÚLIUS 30. KÖZÖTT!

A Motomarvel Motocross Iskola négy egymást követő napon, teljes napos szervezett, gyakorlati csoportos motocross képzésekkel várja a résztvevő motorosokat.

Idén a tábor kinevezett depo és szállás helye a Siófok-Sóstói kempingben lesz. A gyakorlati motocross képzések pedig 2017. július 27-én (csütörtök) és 28-án (péntek) a siófoki motocross pályán, míg 2017. július 29-én (szombat) és 30-én (vasárnap) a kőszárhegyi motocross pályán.

natocsaba.jpg

A tábort és a képzést vezeti: 
Nátó Csaba - Motomarvel társalapító, Motocross Tréner


Nátó Csaba a Motomarvel vezetője és megálmodója, a crossmotoros berkekben közismert 'Nátó család' legfiatalabb tagja, aki több mint 10 éven keresztül versenyszerűen crossozott és számos kiemelkedő eredménye mellett 2006-ban Magyar Bajnok volt. Jelenlegi tevékenységével és munkásságával egyik legfőbb célja, hogy átadhassa azt a rengeteg elméleti és gyakarlati tudást, értéket és szakami tapasztalatot a sportág hazai versenyzői, amatőr, hobbi és kezdő szinten lévő motorosainak, amit elsajátított versenyzéssel eltöltött évei alatt. Ezáltal hozzájárulva a hazai motorsport eredményes fejlődéséhez és a terepmotorosok magas színvonalon történő oktatásához.

A TÁBORBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL ELŐFELTÉTELEI
- A táborban történő részvétel csak saját motorral lehetséges és a szükséges védőfelszerelésekkel
- A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt - A regisztráció során felelősség vállalási nyilatkozatot szükséges kitölteni és aláírni mindenkinek
- A képzésen csak 5 éven felüliek vehetnek részt.
- NAGYON FONTOS: amennyiben a gyermek 18 éven aluli, szülői/hozzátartozói beleegyezési és felelősség vállalási nyilatkozat kitöltése kötelező és minimum 1 fő kísérőnek/hozzátartozónak kötelezően ott kell tartózkodni a képzések során a 18 éven aluli gyermekkel.

TAVALYI MOTOCROSS TÁBOR KISFILMJE


NAGYON FONTOS, HOGY A TÁBORRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! A TÁBORNAPOKON RÉSZTVEVŐ MOTOROSOK LÉTSZÁMA LIMITÁLT, ÍGY A JELENTKEZÉSEKET IDŐRENDI SORRENDBEN TUDJUK BEFOGADNI. BIZTOSÍTSD BE A HELYED MINÉL ELŐBB!

Akár már 1 db tábornapon is van lehetőség részt venni, melyet a online jelentkezési lapon szükséges jelölni. 

A gyakorlati képzések helyszíneire a kempingben Velünk táborozó résztvevőkkel, minden reggel autókkal/utánfutókkal utazunk át a motocross pályákra, majd az délutáni órákban visszamegyünk a kempingbe, ahol a balatoni vízpart mellett lesz lehetőség eltölteni a pihenőidőt. 

terpek.jpg

ÁRAK

TÁBORNAPOKON TÖRTÉNŐ MOTOCROSS KÉPZÉSEK NAPIDÍJAI, MELYEK TARTALMAZZÁK A PÁLYADÍJAKAT IS. (MIND A KŐSZÁRHEGYI ÉS SIÓFOKI MOTOCROSS PÁLYÁRA IS)

   - GYEREKEKNEK

    RÉSZVÉTEL 85 CMM VAGY 85 CCM ALATTI MOTORRAL

    Bruttó 7.500 Ft / MOTOR / NAP

  - FELNŐTTEKNEK

    RÉSZVÉTEL 125 CMM MOTORRAL VAGY 125 CCM FELETTI MOTORRAL

    Bruttó 9.500 Ft / MOTOR / NAP

Mit tartalmaznak az árak?
    > A gyakorlati motocross képzések árát
    > Pályabérlés díját
    > A táborban minden résztvevő regisztrációs csomagot, ajándékot, emléklapot kap
    > A tábornapokon készült fotó és videó anyagokat

MOTOCROSS PÁLYÁK CÍME

SIÓFOKI MOTOCROSS PÁLYA
Siófoki Motocross Pálya – GPS Koordináta: +46° 53' 35.02", +18° 4' 18.10"

KŐSZÁRHEGYI MOTOCROSS PÁLYA
Kőszárhegyi Motocross Pálya – GPS Koordináta: +47° 6' 32.76", +18° 20' 6.86"

MOTOCROSS TÁBOR DEPO/SZÁLLÁS HELYSZÍNE: SÓSTÓ-SIÓFOKI KEMPING

Kemping címe: 8604 Siófok-Sóstó, Puszta-torony tér
GPS koordináták: 46.938730, 18.130060

Az Ifjúság Kemping Siófok-Sóstón, a városközponttól kb. 9 km-re, a Balatontól kb. 150 m-re, csendes környezetben, egy horgásztó partján fekszik. A gyermekeket a balatoni vízpart, játszótér várja.

kemping.jog

SZÁLLÁS DÍJA, ÁRAK

- Szállás díja / éjszaka / fő (18 éven felülieknek idegenforgalmi adóval együtt)
Ez személyenként mindenkinek fizetendő!
14 év alatt: 900 Ft / éjaszaka
14 – 18 év között: 1200 Ft /éjszaka
18 éven felül: 1200 Ft / éjszaka

SÁTORRAL TÖRTÉNŐ MEGSZÁLLÁS

- Sátor + Jármű + Áramhasználat díja / éjszaka
2100 Ft

- Kissátor díja / éjszaka
750 Ft

- Parcella (a lakóautókkal érkezőknek) / éjszaka
2800 Ft

A kemping területén lévő vendégházakban is van lehetőség szállást foglalni, amennyiben ilyen igényed lenne ezt kérjük, hogy az online jelentkezési lapon jelöld, mert egyeztetnünk kell a kempinggel

TÁBORRA VALÓ JELENTKEZÉS, TOVÁBBI RÉSZLETEK

ÉTKEZÉS

A tábor önellátó, de a motocross pályákra ebédelési lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek. (menü, pizza) Ezt az igényt az online jelentkezési lapon van lehetőség jelezni, aki szeretne ebédet.

A táborra való jelentkezés és a részvétel megerősítésének előfeltétele a fenti regisztrációs űrlap kitöltése és a regisztrációt követő kapcsolatfelvétel után a helyedet bebiztosító bruttó 10.000 Ft-os előleg kifizetése (Amennyiben csak 1 napra jössz, akkor 5.000 Ft előleget szükséges fizetned). A tábor teljes tanfolyamdíjából fennmaradó összeg kifizetésére a tábor helyszínein lesz lehetőséged készpénzben.

Amennyiben a regisztrációt és a visszaigazolt jóváhagyást követően 3 napon belül az előleg/foglaló átutalása nem történik meg, a jelentkezés törlésre kerül. Ha a szervező (Moto-Marvel Kft.) valamely okból kifolyólag lemondja a tanfolyamot, az előleg/foglaló visszatérítésre kerül. Továbbá, ha a résztvevő saját okból kifolyólag nem jelenik meg a képzésen, a Moto-Marvel Kft. nem téríti vissza a tanfolyamra befizetett előleg összegét.

Kövesd facebook oldalunkon külön, erre a képzésre létrehozott eseményünket: https://www.facebook.com/events/1785992108377457/

Felmerülő kérdés esetén keress Minket elérhetőségeinken:
www.motomarvel.com
info@motomarvel.com
+36 20 428 51 51