nyaregyhaza.jpg

2 NAPOS ELMÉLETI & GYAKORLATI MOTOCROSS TÁBOR GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK A NYÁREGYHÁZI MOTOCROSS PÁLYÁN 2017. AUGUSZTUS 12-ÉN (szombat) ÉS AUGUSZTUS 13-ÁN (vasárnap) A MOTOMARVEL MOTOCROSS ISKOLA SZERVEZÉSÉBEN!

A TÁBORBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL ELŐFELTÉTELEI
- A táborban történő részvétel csak saját motorral lehetséges és a szükséges védőfelszerelésekkel
- A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt - A regisztráció során felelősség vállalási nyilatkozatot szükséges kitölteni és aláírni mindenkinek
- A képzésen csak 5 éven felüliek vehetnek részt, amennyiben a gyermek 18 éven aluli, szülői/hozzátartozói jelenlét és szülői beleegyezési és felelősség vállalási nyilatkozat kitöltése kötelező.

NAGYON FONTOS, HOGY A TÁBORRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! A TÁBORNAPOKON RÉSZTVEVŐ MOTOROSOK LÉTSZÁMA LIMITÁLT, ÍGY A JELENTKEZÉSEKET IDŐRENDI SORRENDBEN TUDJUK BEFOGADNI. BIZTOSÍTSD BE A HELYED MINÉL ELŐBB!

natocsaba.jpg

 

A tábort és a képzést vezeti: 
Nátó Csaba - Motomarvel társalapító, Motocross Tréner
Nátó Csaba a Motomarvel vezetője és megálmodója, a crossmotoros berkekben közismert 'Nátó család' legfiatalabb tagja, aki több mint 10 éven keresztül versenyszerűen crossozott és számos kiemelkedő eredménye mellett 2006-ban Magyar Bajnok volt. Jelenlegi tevékenységével és munkásságával egyik legfőbb célja, hogy átadhassa azt a rengeteg elméleti és gyakarlati tudást, értéket és szakami tapasztalatot a sportág hazai versenyzői, amatőr, hobbi és kezdő szinten lévő motorosainak, amit elsajátított versenyzéssel eltöltött évei alatt. Ezáltal hozzájárulva a hazai motorsport eredményes fejlődéséhez és a terepmotorosok magas színvonalon történő oktatásához.

MOTOCROSS TÁBOR GYAKORLATI KÉPZÉSÉNEK NAPIDÍJA,
PÁLYADÍJJAL ÉS LÉTESÍTMÉNYHASZNÁLATI DÍJJAL EGYÜTT ill. IGÉNY SZERINT SZÁLLÁSDÍJJAL EGYÜTT (annak, aki szeretné a Nyáregyházi motocross pályán tölteni az éjszakát lakóautóval vagy sátorban.)

DÍJAZZUK A HŰSÉGED, HA MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNK TAGJA VAGY: A tábornapok képzési díjából 10 % kedvezményt biztosítunk Neked. (A kedvezmény a tanfolyam díjából, pályadíjból és a létesítményhasználati díjból is levonásra kerül!)   

  - GYEREKEKNEK - RÉSZVÉTEL 50 CCM, 65 CCM VAGY 85 CMM MOTORRAL
    > Normál ár: bruttó 8.000 Ft / MOTOR / NAP
    (Nyáregyházi motocross pályán való ott alvással együtt: bruttó 9.500 Ft / MOTOROS / NAP)
   > Motomarvel törzsvásárlói ár: bruttó 7.200 Ft / MOTOR / NAP
    (Nyáregyházi motocross pályán való ott alvással együtt: bruttó 8.550 Ft / MOTOROS / NAP)

  - FELNŐTTEKNEK - RÉSZVÉTEL 125 CCM VAGY NAGYOBB MOTORRAL
    > Normál ár: bruttó 10.000 Ft / MOTOR / NAP
    (Nyáregyházi motocross pályán való ott alvással együtt: bruttó 11.500 Ft / MOTOROS / NAP)
    > Motomarvel törzsvásárlói ár: bruttó 9.000 Ft / MOTOR / NAP
    (Nyáregyházi motocross pályán való ott alvással együtt: bruttó 10.350 Ft / MOTOROS / NAP)

A KÍSÉRŐKNEK, HOZZÁTARTOZÓKNAK, SZÜLŐKNEK LÉTESÍTMÉNYHASZNÁLATI DÍJ NINCS!

Aki a nyáregyházi motocross pályán tölti az éjszakát, abban az árban benne van a nyáregyházi motocross pályán található szociális épület (wc, öltöző, zuhanyzó, mosdó, mosogató, motormosási lehetőség), Wi- Fi, elektromos áram, korlátlan használata.
 

IGÉNY SZERINT LEHETŐSÉG VAN EBÉD (MENÜ VAGY PIZZA) RENDELÉSÉRE A SZOMBATI ÉS VASÁRNAPI NAPOKRA (ezt az onilne jelentkezési lapon kell jelölni)
EBÉD MENÜ ÁRA: 1.000 Ft-tól/fő/nap
PIZZA: 1.100 Ft-tól/fő/nap

Mit tartalmaznak az árak?

    > A gyakorlati motocross képzések árát
    > Pályabérlés díját
    > Nyáregyházi motocross pálya létesítményhasználatának díját (kisérőknek, hozzátartozóknak ingyenes) - szociális épület (wc, öltöző, zuhanyzó, mosdó, 
    mosogató), Wi- Fi, elektromos áram, korlátlan használata
    > A tábornapokon készült fotó és videó anyagokat

A táborra való jelentkezés és a részvétel megerősítésének előfeltétele az alábbi regisztrációs űrlap kitöltése és a regisztrációt követő kapcsolatfelvétel után a helyedet bebiztosító 5000 Ft tábordíj előleg kifizetése számla ellenében (átutalással vagy készpénzben). Az előlegről kiállított számla a regisztrációs űrlapon megadott névre, címre kerül kiállításra.

FONTOS! A tábor teljes tanfolyamdíjából fennmaradó összeg kifizetésére a tábor helyszínein lesz lehetőséged készpénzben.

Amennyiben a regisztrációt és a visszaigazolt jóváhagyást követően 3 napon belül az előleg/foglaló átutalása, kifizetése nem történik meg, a jelentkezés törlésre kerül. Ha a szervező (Moto-Marvel Kft.) valamely okból kifolyólag lemondja a tanfolyamot, az előleg/foglaló visszatérítésre kerül. Továbbá, ha a résztvevő saját okból kifolyólag nem jelenik meg a képzésen, a Moto-Marvel Kft. nem téríti vissza a tanfolyamra befizetett 5000 Ft-os előleg összegét.

Az online jelentkezés a regisztráció során megadott személyes adataidat a Moto-Marvel Kft. bizalmasan kezeli és az adataid védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el és megóvja a személyes adataidat. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel. 

Kövesd facebook oldalunkon külön, erre a képzésre létrehozott eseményünket: 
https://www.facebook.com/events/1235734229887254

Szeretettel várunk táborunkban!

Felmerülő kérdés esetén keress Minket elérhetőségeinken:
www.motomarvel.com
info@motomarvel.com
+36 20 428 51 51