2017. JÚNIUS

Véget ért a magyar Telekom és a Forbes Magyarország hazai KKV-nak szóló magyarországi programsorozata.

Nyertes pályázatunk alapján cégünk is részt vett a szakmai inkubátor-programban. Nátó Ildikó a Motomarvel Motocross Iskola és a Motomarvel Graphic Design Motormatrica & Quad matrica üzletágaink társalapítója Magyarország egyik legnagyobb online hírportáljának, az ORIGO.hu adott interjút a Magyar Telekom rendezvényein szerzett tapasztalatairól, továbbá mesélt arról, hogy a cég miért jelentkezett a programsorozatra.

natoildiko_origo.jpg

Interjú az Origo.hu hírportának

A hazai kisvállalkozásokat segítő programot indított a Magyar Telekom.

Hús-vér vállalkozókkal találkozhattak

"Mi azért jöttünk létre, mert a szeretnénk emelni a motokrossz sportág színvonalát az országban. Olyanokat szeretnénk támogatni, akik ebben a sportban benne vannak már, de azért szeretnének még tanulni és fejlődni" - kezdi Nátó Ildikó, aki a Moto-Marvel Kft-vel látogatott el a Hello Bizniszre. Azt mondja, hogy a motokrossz a nyolcvanas és kilencvenes években egy kifejezetten népszerű sportág volt. Egy versenyen nem ritkán 200-an is elindultak és 7-8 ezer ember is elment megnézni egy-egy versenyt.

"A mi kis vállalkozásunk egy kis családi vállalkozásból fejlődött ki. A férjem édesapja, Nátó János, híres versenyző volt. Szóval megvolt egy komoly know-how a családban, meg kapcsolatok, ismertség - minden adott volt" - mondja Ildikó. A kis vállalkozásban nem csak oktatással, de motorok, quadok dekorálásával is foglalkoznak. "Úgy hívjuk, hogy stílusos terepmotor és quad védelem" - a prémium minőségű matricák ugyanis megvédik a motorok műanyag részét, az idomokat.

Ildikó azt mondja, hogy főleg ez utóbbi üzletágukkal kapcsolatban volt nagyon sok kérdésük, ezért is jött el a Műhelybe. "A marketing workshop nagyon inspiráló volt. Tetszett, hogy találkozhattunk hús-vér vállalkozókkal, valódi esettanulmányokkal. Jó volt látni azt, hogyan érték el a saját maguk sikereit és azt, hogy mennyi tehetséges vállalkozó van Magyarországon. Tetszett, ahogyan összefogták ezt a kis közösséget" - meséli lelkesen Ildikó hozzátéve, hogy nagyon fontos az is, hogy egymástól is tudnak tanulni.