2017. JÚNIUS

Egy remek cikk Stein Bence #684 motoros tanítványunkról Komárom-Esztergom megye napilapjában a 24 ÓRA-ban. A cikkben Nátó Csaba motocross oktatónk is nyilatkozik a lapnak. Bence másfél éve vesz részt csoportos motocross képzéseinken. Nagyon büszkék vagyunk a kitartó és szorgalmas munkájára és az eddig elért sikereire, eredményeire! 

A Kemma.hu - megjelent online cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Országos motokrosszversenyeken indul a tarjáni tehetség

A mindösszesen 16 éves Stein Bence, a tarjáni Gerecse Motor Sportegyesület fiatal versenyzője 2015-ben ismerkedett meg először a moto­krosszal, endurokrosszal, mára pedig országos bajnokságokon is részt vesz. A Tarjánban élő fiatal elmondása szerint folyamatosan fejlődnie kell, így igyekszik mindig a maximumot kihozni magából.

Stein Bence Szombathelyen tanul, a Herman Ottó Szakképző Iskola és Kollégiumba jár, most fogja befejezni a 10. évfolyamot. Erdészeti és vadgazdálkodási szakon tanul, ha végez, technikusi végzettséget fog szerezni és erdészként szeretne elhelyezkedni.

A fiatal fiú egy évvel ezelőtt kezdte meg a komolyabb technikai felkészülést és 2016 márciusában vett részt először a közép-magyarországi Motomarvel Motocross Iskola gyakorlati képzésein, majd egy hónappal később már motokrossz versenyen indult a foktő-kalocsai pályán.

Pár hónappal később részt vett élete első endurokrossz versenyén is, a Heves megyében található visontai motokrossz pályán. Ezen az országos versenyen akkor a hatodik helyen zárt.

– Célom a folyamatos fejlődés, hogy versenyről versenyre egyre előrébb léphessek. Motivál a maximális támogatás, amit a szüleimtől kapok, illetve a pozitív megerősítések is segítenek az edzőm, Nátó Csaba részéről. Nagyon izgalmas, hogy versenyről versenyre láthatom a saját fejlődésemet! – meséli Bence.

A fiatal tehetség úgy véli, ez a sportág azoknak való, akikben van elég bátorság és adrenalin, hiszen sokszor az embernek saját démonait kell legyőznie, már akár egy-egy edzésen is. Arra a kérdésre, hogy mit szeret a legjobban, ebben a sportban, így felelt lapunknak:

– A rajt előtti hatalmas adrenalint, a szabadságot, amikor csak én vagyok és a motor. Emellett nagyon jó valahová tartozni, sok új emberrel ismerkedtem meg a motorsport által.

– Bencét szorgalmas, tehetséges versenyzőnek tartom. Nagy lehetőséget látok benne, úgy gondolom, kitartása és céltudatos magatartása miatt sok mai fiatal példaképe lehetne. Biztos vagyok benne, ha továbbra is ilyen elszántan küzd a kitűzött céljaiért, a technikai sportágban szép sikereket érhet el a jövőben is – fogalmazott edzője, Nátó Csaba.